Video

Laten we samen een leuk en mooi video-project gaan doen. Graag denk ik met jullie mee voor een eindresultaat dat voldoet aan de verwachtingen, maar welke ook een goede prijs-prestatie verhouding heeft.


Evenementen

Het vastleggen van muziek-concerten, musicals, toneel-voorstellingen of andere evenementen vind ik erg leuk om te doen! (zie www.donsvoice.nl) Vooral nu ik 2 nieuwe Sony camera’s heb gekocht (met 3CCD chip) zijn ook opnames in donkere theaters goed te zien. Omdat het dezelfde camera’s zijn, is het resultaat na een multicam-edit ook subliem.

Interview

Ik vind het erg leuk om mensen te interviewen, altijd in overleg met mijn klant. Dat kan zowel met de vlog-camera, van achter de camera, of in een setting waarbij de camera op een statief staat. Hierbij gebruik ik vaak een camera met groothoeklens en 1 of meer dasspeld-microfoons. Afhankelijk van het soort interview is ook de voorbereiding.

Studio

In eigen studio is niet veel ruimte en je moet er een trap voor naar boven, maar dan hebben wel de mogelijkheden van een wit of groen achterdoek (green screen) 3 continue-lampen en een heuse auto-cue (omdat het lastig is om lange stukken tekst van buiten te leren)

Video-editing

Na het vastleggen van de beelden is het ongeveer 2 keer zoveel werk om van de losse beelden een mooi samenhangend geheel te maken.

Niet alleen zijn goede beelden van belang, maar zeker ook het verhaal en de doelstelling. Naast videobeelden kunnen ook foto’s worden gebruikt en (rechtenvrije) muziek.