Ontwerp

Door mijn vrije opvoeding en eigenwijze karakter, ben ik nooit beperkt geweest in dingen leren en zelf dingen ontwerpen. Voor zeer veel klanten heb ik heel veel verschillende dingen mogen ontwerpen, doe daar je voordeel mee:


Interface software (UX)

Vroeger toen ik programma’s maakte, probeerde ik die al zo te intuïtief te maken dat je geen handleiding meer nodig had. Nu is “User eXperience” (UX) een apart vak geworden. Ik ben hiervoor in te huren.

Formulieren

Een goed ontworpen formulier is het halve werk! Laat mij dus met u meedenken! Ik ben de kritische buitenstaander die in het werkveld gaat testen of een formulier ook in de praktijk doet wat de ontwerper ervan hoopte.

Plattegronden en bewegwijzering

Nog een fascinatie van mij. Ik vond het altijd leuk om plattegronden te lezen, te maken, maar ook om de daarbij behorende bewegwijzering af te stemmen, dat iedereen snel de weg weet in een nieuw ziekenhuis of pretpark (om maar een leuk voorbeeld te noemen 😉

Logo / bedrijfsnaam / activiteit

Als ondernemerscoach kom ik graag bij de mensen thuis en denk vaak mee over het strategisch positioneren van verschillende activiteiten. Ik kan creatief meedenken of anderen aansporen daartoe. Als laatste kan ik ook helpen met het realiseren van een (nieuw) logo, website en sociale media.

Presentaties die passen

Hoe lastig is het soms om te beginnen met een Powerpoint? Ik kan je helpen aan een goed begin, of juist een goede afwerking op het laatst. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om te presenteren. Ik denk graag mee, of had ik dat hier al getypt?

Handleidingen / manuals

Laat ons (als onafhankelijk, niet-betrokken partij) de handleiding schrijven voor jullie product. Wij kunnen ons verplaatsen in de eindgebruiker en zodanig ook de handleiding insteken.

Handleiding op 1 A4tje #hoemoestdatookalweer

Zo kunnen wij ook de belangrijkste stappen op 1 A4 zetten zodat de eindgebruiker snel met iets kan starten, maar óók als geheugensteuntje voor apparaten of software die je niet zo vaak gebruikt ….